Váš domov ďaleko od domova

Apartmány Renomal sa nachádzajú v samotnom centre Tatranskej Lomnice vo Vysokých Tatrách len 500 metrov od hlavných zjazdoviek a turistických chodníkov. Jedinečná poloha apartmánov umožňuje návštevníkom rýchly a jednoduchý prístup reštauráciám, obchodom a potravinám. 

Využite Tatranské elektrické železnice, ktoré vás pohodlne dopravia na Štrbské pleso, do Starého Smokovca alebo do Popradu. Apartmánový komplex Renomal Vám okrem iného ponúka aj dve reštaurácie, športové obchody, kaviareň, bankomat, suveníry, požičovňu športových potrieb a servis lyží. 

Vyberte si z našej ponuky komfortných izieb, moderných suít alebo priestranných apartmánov. Všetky naše izby a apartmány sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, TV a Wi-Fi pripojením na internet. 

Rodinný suite Junior

Táto vkusne zariadená dvojizbová rodinná suita je ladená v príjemných teplých farbách. Celá suita pozostáva zo samostatnej spálne s veľkou manželskou posteľou, obývacou izbou s TV s plochou obrazovkou, kompaktným úložným priestorom a pracovnou plochou, veľkým rozkladacím gaučom, pohodlným kreslom a samostatným štandardným jednolôžkom. Vstup do izby tvorí predsieň so šatníkovou stenou, ktorá izoluje zvuky z chody. Izba je taktiež vybavená samostatnou toaletou a kúpeľňou s veľkou rohovou vaňou.

Rezervácia izby

Zistiť dostupnosť

+421 524 423 201