Váš domov ďaleko od domova

Apartmány Renomal sa nachádzajú v samotnom centre Tatranskej Lomnice vo Vysokých Tatrách len 500 metrov od hlavných zjazdoviek a turistických chodníkov. Jedinečná poloha apartmánov umožňuje návštevníkom rýchly a jednoduchý prístup reštauráciám, obchodom a potravinám. 

Využite Tatranské elektrické železnice, ktoré vás pohodlne dopravia na Štrbské pleso, do Starého Smokovca alebo do Popradu. Apartmánový komplex Renomal Vám okrem iného ponúka aj dve reštaurácie, športové obchody, kaviareň, bankomat, suveníry, požičovňu športových potrieb a servis lyží. 

Vyberte si z našej ponuky komfortných izieb, moderných suít alebo priestranných apartmánov. Všetky naše izby a apartmány sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, TV a Wi-Fi pripojením na internet. 

Apartmán s 1-spálňou

Útulné apartmány s jednou spálňou sú zariadené masívnym dreveným nábytkom. Typická horská architektúra a vyvážená kombinácia dreva dodávajú apartmánom hrejivý pocit domova, ktorý umocňuje krása tatranskej prírody. Apartmány pozostávajú z predsiene, kúpelne so sprchovacím kútom alebo vaňou, obývacej miestnosti s kuchynskou linkou, jedálenskou časťou a spálne s veľkou manželskou posteľou alebo dvomi oddelenými lôžkami. 50 metrov štvorcových obytného priestoru poskytuje komfortné ubytovanie až pre 4 osoby.

Rezervácia izby

Zistiť dostupnosť

+421 524 423 201