Máme opäť otvorené

Máme opäť otvorené

Sme opäť v plnej prevádzke a vítame našich hostí z Čiech, Rakúska, Maďarska a ďalších krajín, avšak za prísnych hyhienických podmienok. 

Vážení hostia,

s radosťou Vás informujeme, že v apartmánoch Renomal vítame hostí už od 06.05.2020, kedy na Slovensku vstúpili do platnosti uvoľnenia druhej a tretej fázy súčasne. Aktuálny vývoj nových denných prírastkov sa na Slovensku dlhodobo drží na veľmi nízkych až nulových číslach. Najmä vďaka tejto priaznivej situácii dňa 03.06.2020 premiéri Českej a Slovenskej republiky oznámili úplné otvorenie hraníc medzi Českom a Slovenskom do bežného stavu.

Na základe rozhodnutí oboch vlád je teda možné uskutočniť všetky rezervácie vytvorené na Slovensku alebo v Česku s dátumom príchodu od 04.06.2020.

Od 03.06.2020 vstúpila do platnosti aj 5. fáza uvoľňovania, ktorá priniesla otvorenie kúpalísk, vonkajších aj vnútorných športovísk a wellness centier. Nosenie rúšok v interiéroch je naďalej povinné.

 

Hygienické opatrenia

Aby sme dokázali efektívne chrániť našich hostí aj zamestnancov. tak Vás žiadame o dodržiavanie nasledujúcich hygienických opatrení.

S cieľom minimalizovať osobný kontakt na recepcii Vás žiadame o vyplnenie online registrácie ešte pred Vašim príchodom. Prejsť na online Check-In.

Prístup na recepciu je možný len 1 osobe súčasne. V prípade, že máte za pobyt nedoplatky, môžete ich uhradiť na recepcii po príchode do 18:00 alebo po dohode. Stav Vášho účtu môžete sledovať v mobilnej aplikácii My Alfred alebo na webe app.myalfred.cz.

Všetky verejné priestory, kľučky, vypínače, a TV ovládače budú pravidelne dezinfikované.

Nosenie rúšok je povinné vo všetkých vnútorných priestoroch ubytovacieho zariadenia s výnimkou stravovacích zariadení pri konzumácii jedál a nápojov.

Za celý tím apartmánov Renomal Vám ďakujeme a tešíme sa na Vašu návštevu.