Váš domov ďaleko od domova

Apartmány Renomal sa nachádzajú v samotnom centre Tatranskej Lomnice vo Vysokých Tatrách len 500 metrov od hlavných zjazdoviek a turistických chodníkov. Jedinečná poloha apartmánov umožňuje návštevníkom rýchly a jednoduchý prístup reštauráciám, obchodom a potravinám. 

Využite Tatranské elektrické železnice, ktoré vás pohodlne dopravia na Štrbské pleso, do Starého Smokovca alebo do Popradu. Apartmánový komplex Renomal Vám okrem iného ponúka aj dve reštaurácie, športové obchody, kaviareň, bankomat, suveníry, požičovňu športových potrieb a servis lyží. 

Vyberte si z našej ponuky komfortných izieb, moderných suít alebo priestranných apartmánov. Všetky naše izby a apartmány sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, TV a Wi-Fi pripojením na internet. 

Suite Luxury

Štýlové suity Luxury o rozlohe 40 metrov štvorcových s jedinečným výhľadom na Lomnický štít sú ladené v teplých farebných odtieňoch. Obývací priestor týchto komfortných suít tvorí jedna veľká miestnosť vybavená dreveným nábytkom, kuchynským kútom s keramickou elektrickou platňou, jedálenskou časťou, šatníkovou skriňou a TV s plochou obrazovkou. Dominantnú časť suít tvorí veľká manželská posteľ. Súčasťou vybavenia suít je aj priestranná kúpeľňa s moderným sprchovacím kútom a toaletou.

Rezervácia izby

Zistiť dostupnosť

+421 524 423 201