Váš domov ďaleko od domova

Apartmány Renomal sa nachádzajú v samotnom centre Tatranskej Lomnice vo Vysokých Tatrách len 500 metrov od hlavných zjazdoviek a turistických chodníkov. Jedinečná poloha apartmánov umožňuje návštevníkom rýchly a jednoduchý prístup reštauráciám, obchodom a potravinám. 

Využite Tatranské elektrické železnice, ktoré vás pohodlne dopravia na Štrbské pleso, do Starého Smokovca alebo do Popradu. Apartmánový komplex Renomal Vám okrem iného ponúka aj dve reštaurácie, športové obchody, kaviareň, bankomat, suveníry, požičovňu športových potrieb a servis lyží. 

Vyberte si z našej ponuky komfortných izieb, moderných suít alebo priestranných apartmánov. Všetky naše izby a apartmány sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, TV a Wi-Fi pripojením na internet. 

Dvojlôžková izba Economy

Jednoducho zariadená, no útulná dvojlôžková izba Economy sa nachádza v podkrovnom priestore, pozostáva z jednej miestnosti v tvare Г o rozlohe 18 metrov štvorcových, predsiene a samostatnej kúpeľne s toaletou a sprchovacím kútom. V tejto izbe Vám je taktiež k dispozícii TV s plochou obrazovkou, Wi-Fi pripojenie na internet, časť s posedením, rozkladací gauč a štandardná manželská posteľ. Z tejto izby sa naskytá čiastočný výhľad na Lomnický štít.

Rezervácia izby

Zistiť dostupnosť

+421 524 423 201